Alle behandlinger

Alle behandlinger


Journaloptagelse
Journaloptagelse er din tryghed for, at behandlingen tager udgangspunkt i dig og er et redskab for mig at kunne planlægge og dokumentere din behandling. Jeg er som statsautoriseret fodterapeut forpligtet til at føre journal og oplysningerne i journalen er fortrolige da jeg er underlagt tavshedspligt efter sundhedsloven.

Almindelig fodbehandling
Beskæring og slibning af hård hud og ligtorne. Klipning og slibning af negle, hvorefter skarpe kanter afrundes og nedgroede negle afhjælpes.
Afsluttes med creme og let massage.

Kompliceret fodbehandling
Beskæring og slibning af hård hud og ligtorne. Klipning og slibning af negle, hvorefter skarpe kanter afrundes og nedgroede negle afhjælpes. Her mere kompliceret end en almindelig fodbehandling - såsom svær hårdhudsdannelse, svært fortykkede negle eller sår hos diabetikere.
Afsluttes med creme og let massage.
 
Delbehandling
Beskæring og slibning af hård hud og ligtorne sv. max. 20 min. behandling.
Afsluttes med creme og let massage.

Eftersyn
Det kan være et eftersyn på et sår eller andet.
 
Indlæg - her laver vi to forskellige typer på vores værksted:
Individuelt fremstillet til løb, sport, fejlstillinger og aflastninger. Disse fremstilles individuelt, slibes og tilpasses – forventet fremstillingstid op til 14 dage.
Vores opvarmede Podiatech formstøbte indlæg laves også individuelt til dig. Men du får dem med allerede samme dag og det tager max. 1-2 time at fremstille.
Vi retter foden op, ledtester og tager hensyn til lokale belastningspunkter.
 
Laserbehandling
Vi bruger laserbehandling i alle typer behandlinger hvor der er mulighed og tid til at bruge det. Laser påvirker cellerne til at udvikle sig meget hurtigere. Sener, muskler, forstuvninger, sår, betændelse heler hurtigere op og smerter mindskes. Sår heler hurtigere op og risikoen for betændelse mindskes. Laser kan bruges til alt som skal hele op igen – her gælder det bl.a. hælsporer, achillesene problemer, overbelastede muskler, sår, inflammation, ledsmerter, neglesvamp og fodvorter. 
Forbered her på flere behandlinger.

 
Bøjler
Effektiv behandling til nedgroede negle for at rette disse op. De kan laves i metal eller i komposit som hærdes med UV-lys.
 
Fortykkede negle
Dem nedsliber vi gerne – også negle med svamp i.
 
Ligtorn
Beskæres og fjernes samt evt. aflastning
 
Fodvorter
Bliver beskåret.
For hurtigere behandling skal der vælges brænding med laser og vejledning om produkter fra apotek.
 
Silikone aflastning
Fremstilles individuelt til dig, hvis du har overlagte tæer, mangler en tå og ikke kan bruge de fabriksfremstillede visælger.

Specialer
Vi har alle i klinikken speciale i diabetes, leddegigt, bøjlebehandling samt arvæv pga. røngten stråler.

Varer
Cremer, file, pimpsten, gavekort, aflastninger, støttestrømper, neglelak, samt div. smågaver sælges.